+3120-8225110  NEEM CONTACT OP

0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

FreshGuard een SleepRight product

FreshGuard_logoFreshGuard producten worden gedistribueerd door SleepRight (Europe) Limited. Het bedrijf distribueert ook het SleepRight merk knarsbitjes en andere producten in de hele Europese Unie.

We hebben niet alleen over het verkopen van groeie producten, wij proberen ook te beïnvloeden en ondersteunen van professionals in de gezondheidszorg door het verhogen van het bewustzijn van de problemen in de gezondheidszorg en doen ons deel in de gemeenschap.

Ons doel is het ontwikkelen van langdurige relaties met onze klanten, agentschappen van de gezondheidszorg en gemeenschappen, gebaseerd op basiskwaliteiten: het begrijpen van hun behoeften en zorgen, het doen van zaken met integriteit en eerlijkheid, en leveren van innovatieve producten die een meerwaarde bieden en echte waarde.

FreshGuard Reinigingstabletten voor mondbitjes

Reinigingstabletten FreshGuardAls u een tandheelkundig of oraal hulpmiddel draagt, is het u misschien opgevallen dat het na verloop van tijd er lelijk uitziet en onrein aanvoelt, zelfs na regelmatig reinigen met mondwater of tandpasta. Behalve dat het lelijk is, kan uw apparaat ook een verborgen gevaar vormen in de vorm van bacteriële groei die niet met het blote oog wordt waargenomen. Alle mondbeschermers, tandbeschermers, houders en andere tand- en mondapparatuur zijn een perfecte voedingsbodem voor bacteriegroei, die zich snel kan vermenigvuldigen als ze niet goed wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Onze FreshGuard bruistabletten zijn speciaal ontwikkeld om diep schoon te maken, vlekken te verwijderen en uw tandheelkundige of orale apparatuur te desinfecteren, 99,99% van alle bacteriën te doden (klinisch bewezen en getest in overeenstemming met DIN EN 1040) en een frisse, schone smaak te behouden.

Geschikt voor alle tandheelkundige en orale apparaten, waaronder: gebitsbeschermingen met bruxisme, tandbeschermers, snurkende mondstukken, sportbeschermers, TMJD-apparaten, verwijderbare houders en verwijderbare apparaten.

We raden aan om uw mondbitje ten minste eenmaal per week grondig te reinigen en desinfecteren met FreshGuard.

Opmerking certificering FreshGuard Reinigingstabletten:

FreshGuard®-tabletten zijn gecertificeerd als een medisch hulpmiddel voor klasse 2b-apparatuur, wat betekent dat het product onafhankelijk is getest als een antibacterieel en desinfecterend product. Er zijn andere reinigingstabletten op de markt, waar fabrikanten zichzelf hebben gecertificeerd volgens klasse 1-norm, met claims zoals 'reinigt' of 'reinigt'. Deze fabrikanten kunnen niet beweren dat hun product antibacterieel en ontsmet is, wat alleen kan worden gedaan wanneer producten zijn getest en gecertificeerd volgens klasse 2b-standaard.

FreshGuard

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

2 artikel(en)