+4928239766111  NEEM CONTACT OP

0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

sleepPro helpt u stoppen met snurken 

Nooit meer wakker van snurken partner

sleepPro collectieNooit meer slapeloze nachten.

Met behulp van de sleepPro expertise in de mond chirurgie en tandheelkundige technieken willen zij (chronische-) snurkers en hun partners helpen om op een betaalbare manier te kunnen stoppen met snurken.

Samen met hun partner MEDiTAS Ltd is sleepPro betrokken bij slaapdiagnostiek en behandeling van slaapstoornissen die betrekking hebben op snurk oplossingen sinds 1998.

sleepPro ontwikkelden het sleepPro Snurkbeugel systeem. Dit is een betaalbare en effectief middel voor de behandeling van (chronische-) snurkers.

sleepPro produkten worden wereldwijd aanbevolen door slaapklinieken, ziekenhuizen en (tand-) artsen. In Engeland wordt sleepPro ook aanbevolen door veel particuliere ziekenhuizen en speciale behandelingsprogramma's voor slaapgeneeskunde en snurken.

De sleepPro producten worden in Groot-Brittanië geproduceerd en via een uitgekiend distributiesysteem over heel Europa, Australië en USA gedistribueerd.

sleepPro producten worden aanbevolen en goedgekeurd door slaap klinieken, ziekenhuizen, artsen en tandartsen wereldwijd. In Groot-Brittannië worden ze getest en aanbevolen door veel van de NHS en particuliere ziekenhuizen met behandeling's in slaap geneeskunde en snurken – inclusief Harley Street en twee van de UK's meest belangrijke centra van uitmuntendheid in slaap geneeskunde.


Sleeppro OnderzoekSleeppro Fabriek

MediComp.nl is exclusief distributeur van sleepPro voor Europa.

Hoewel we alle sleepPro apparaten in Groot-Brittannië worden geproduceert hebben we een gevestigde distributiesysteem in heel Europa, Australië, het verre Oosten en ook in Noord-Amerika die in het bezit is van een permanente voorraad en daarmee tot een minimum beperkt zowel levertijd en kosten. Dus snelle levering!

Bekijk hier onze sleepPro collectie:

sleepPro

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)